MIN GÆSTEBOG

HEJ, TAK FORDI DU KIGGEDE IND PÅ MIN HJEMMESIDE. KUNNE DU LIDE DET DU SÅ? SÅ VENLIGST SEND MIN HJEMMESIDE ADR. VIDERE TIL EN VEN. MIN SIDE HEDDER * My Dolls * ALTSÅ: www.mydolls.dk HAR DU LYST TIL AT SKRIVE EN HILSEN TIL MIG SÅ KAN DU GØRE DET HER. KOM SNART IGEN OG BESØG MIG. MANGE HILSENER FRA SUSIE.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Helle Magnusson , d. 23-11-2018
Hej Susanne
Har modtaget pakken i dag med Kirsebær Lise ej hvor er hun bare flot og det fine helt nye tøj, og søde halskæde. Det overstiger langt mine forventninger. Er meget meget tilfreds med dette køb. Man bli'r aldrig skuffet når man handler hos dig, tusind tak for endnu en super handel.
Vh Helle
E-mail:
Skrevet af Lilian Skov, d. 05-11-2018
Hej Susanne.
Tusind tak for hjælp, når jeg har brug for det.
Sender lige Lise i fin kjole. Den husker vi.
Held og lykke fremover.
E-mail:
Skrevet af Laila Bülow, d. 05-11-2018

Hej Susanne

Tusind tak for handlen. Det har været en fornøjelse at modtage så fine ting. Du har givet mig meget inspiration.De flotte og unikke kjoler du selv syr er fantastiske.
E-mail:
Skrevet af Helle Magnusson Smedestræde , d. 30-09-2018
Hej Susanne
Tusind tak for købet af de 2 flotte Lise'r, de fine æsker og de 4 flotte armbånd. Jeg er meget tilfreds med købet og alt var præcis som beskrevet, hvilket bestemt ikke er nogen selvfølge, dine varer er altid meget omhyggeligt beskrevet, med gode billeder, stor ros for det.
Glæder mig til næste handel.
Vh Helle
E-mail:
Skrevet af Tanja Dam Jensen, d. 25-06-2018
Hej Susanne, mange tak for super god service og flotte ting. vender helt sikkert tilbage :) er en fornøjelse at handle med dig :) mvh Tanja
E-mail:
Skrevet af Annelise Christensen , d. 18-05-2018
Hej Susanne, Tak for handlen af barbie og jakke,hurtig ekspedition. Vel helt sikker følge din side, GOD PINSE, Mvh Annelise
E-mail:
Skrevet af Helle Clemmensen, d. 01-02-2017
Hej Susanne, mange tak for for alle de gode handler. Jeg er meget glad for det Barbietøj og bøger som jeg har købt igennem den senere tid. Også en stor tak for den gode kommunikation. Jeg vender helt sikkert tilbage til din hjemmeside!
E-mail:
Skrevet af Kerstin Martinsdotter, d. 23-01-2017
Hej Susanne och tack för en god affär med dockkläder! God fortsättning på det nya året och lycka till med hemsidan framöver!
många hälsningar
Kerstin M
Skrevet af Lilian Skov, d. 03-01-2017
Hej Susanne.
Ønsker dig et rigtig godt og sundt nytår 2017. Tak for " Lise-snak" og endnu tak for de fine ting, som du har lavet for mig.Håber alle dine Liser er fremme nu. Godt nytår fra mine Liser og deres samlemor, som også håber på udvidelse i 2017.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Gurli Liljendal, d. 25-12-2016
Hej Susanne !
Glædelig jul samt et godt nytår .
E-mail:
Skrevet af Vivian, d. 05-07-2016
Hej Susanne!
En stor hilsen til dig her - også - på din flotte hjemmeside! Dine hænder må være "skabt for dukker" ;o) Du er superdygtig til at få dukker og deres tøj til at shine!
Jeg er meget glad for, at jeg fik dig anbefalet.
Ønsker dig og din familie alt godt i fremtiden.
E-mail:
Skrevet af Gurli , d. 23-12-2015
Hej Susanne !
Hermed vil jeg ønske dig og dine en rigtig Glædelig Jul samt et godt Nytår med tak for det gamle
mange julehilsner fra Gurli
E-mail:
Skrevet af Lilian Skov, d. 17-12-2015
Hej Susanne.
Tak for din hilsen. Vi må have noget mere dukkesnak i det nye år.men indtil vil jeg ønske dig og din familie en "Rigtig Glædelig Jul" samt et "Godt nytår"
Varme julehilsner fra Lilian
E-mail:
Skrevet af Susanne, d. 11-12-2015
Hej Susanne. Tusind tak for handlen med de smukke pusledukker samt tøjet. Det er noget helt fantastisk flot tøj. Jeg håber jeg i det nye år kan få lavet lidt mere tøj hos dig.:-) både dukker og tøjet levede fuld op til mine forventninger, og mere til. Rigtig god jul til dig. Hilsen Susanne.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lilian Skov, d. 28-03-2015
Hej Susanne.
En lille påskehilsen herfra, håber du vil nyde påsken og den lyse tid, vi går i møde. Lise er det svært at finde nyt til,så nu er "lillesøster" flyttet ind, men også svær at finde. Ha´det godt.
Hilsen Lilian
E-mail:
Hjemmeside: